Giv dit ansigt nyt liv og karakter med restylane

Af | marts 23, 2017

Har du rynker? Eller føler du, at du ser ældre ud end du er? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder restylane behandlinger mod rynker. Restylane glatter din hud ud og giver din hud nyt liv. Det er helt naturligt, at man med alderen mister naturlig fylde og volumen. Hvad enten du døjer med rander under øjnene, flade kindben, små læber eller rynker omkring munden, så står vi klar til at hjælpe.

Nemme og effektive behandlinger med restylane

glat hudRestylane er et stof der bedst kan beskrives som en gele. Den består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Som ung indeholder huden meget hyaluronsyre, som får huden til at se frisk ud. Jo ældre man bliver, jo mindre hyaluron dannes der og det nedbrydes også hurtigere. Derfor kan restylane være løsningen for dig. Rynker er ofte med til at få dig til at se ældre ud end du er og føler dig. Rynkerne vil ofte medføre at dit ansigt skifter udtryk og du kan i værste tilfælde ende med at se vred, bekymret eller træt ud. Det kan restylane heldigvis hjælpe dig med at gøre noget ved, ved at glatte rynkerne ud indefra. Vi tilpasser dit produkt til dig og får din hud til at se friskere og smukkere ud. Restylane er en nem og effektiv behandlingsform uanset din alder. Restylane kan hurtigt og sikkert anvendes til udglatning af linjer i huden, samtidig med at du opnår et naturligt resultat. Vi ønsker altid at bevare et attraktivt og sundt udseende, med dine karakteristiske og naturlige ansigtstræk i fokus. Har du meget små og tynde læber? så har du nu muligheden for at få fyldigere læber med restylane. Føler du, at du har mistet volumen i ansigtet, så kan restylane hjælpe dig i de områder du har brug for det. Efter behandlingen vil dit ansigt have fået et visuelt ansigtsløft, hvor din ansigtsform fremhæves eller genskabes.

Vi tilbyder behandlinger med restylane i Aarhus

Ønsker du hurtige resultater? Så er restylane det rette valg! Resultatet af en behandling kan ses med det samme. Vi tilbyder dig en gratis konsultation, så vi sammen kan finde frem til dine ønsker og muligheder. Vi vil vurdere og forklare hvad vi kan gøre for dig. Uanset om du ønsker at fornye din hud, få volumen tilbage i dit ansigtet, udglatte rynker eller få fyldigere læber, så kan restylane gøre noget for dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores klinik i Aarhus for at få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi gør det muligt, at du kan blive den smukkeste udgave af dig selv. Vi vægter kundetilfredshed højt og sætter derfor stor pris på vores tilbagevendende kunder. Vi tilrettelægger altid vores behandlinger efter dine ønsker og behov. Vi har fokus på en nærværende dialog og sikrer os, at vi sammen finder frem til den bedste løsning for dig. Vi har erfaringer og udvidede kompetencer indenfor faget. Vi er interesserede i at fremhæve dine personlige ansigtstræk, så du kan få det godt med dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *