Videoovervågning i hele huset

Af | maj 19, 2017

Den ultimative drøm for mange er at kunne have videoovervågning i hele huset. For eksempel kan du på denne måde overvåge hvad dine kæledyr laver når du er på arbejde.

Via videoovervågning kan du holde øje med dine kæledyr

overvågningDe fleste mennesker, der har ejet et eller flere kæledyr har grublet meget over den samme tanke, nemlig hvad de små kræ rent faktisk laver når man er på arbejde. Det er lidt ligesom lyset i køleskabet for er det egentligt tændt når man lukker det? Man kan ikke vide det. Men ved hjælp af topmoderne udstyr inden for videoovervågning kan du nu finde ud af det. Find et firma du kan hyre til at sætte videoovervågning op i samtlige rum i huset. Sørg for at få videokameraer, der er i HD for det gør det lidt sjovere når du sidder på arbejdet med fødderne på bordet og kigger på dine kæledyr have en fest. Den første dag efter du har fået videoovervågning i dit hjem vil du glæde dig mere end normalt til at tage på arbejde, du vil måske endda helt gnide dig i hænderne! Det første du gør når du ankommer til kontoret er at åbne en hjemmeside, hvis url du har gemt på din mobil. Du logger ind og snart har du otte små vinduer på din skærm, et vindue for hvert rum. I hvert vindue kan du se meget lidt, for din ene kat ligger faktisk ude i haven og sover og kan således ikke ses via videoovervågning. Du begynder således at bevæge kameraerne som også er en funktion du har fået installeret i håb om, at katten vil vågne af lyden af de bevægende kameraer.

Se din kat gå på jagt ved hjælp af videoovervågning

Når din kat vågner kan du pludseligt se den gå ind af døren til stuen. Du holder vejret i spænding og sender en venlig tanke til det firma, der sørgede for, at du kunne få videoovervågning og desuden tænker du på din kusine som du er taknemmelig for fik sagt til dig, at du burde anskaffe dig videoovervågning. Du ser din kat gå rundt i stuen og dermed gå ind i køkkenet, hoppe op på køkkenbordet og straks bliver du overrasket. For det er en adfærd du ikke ser når du selv er hjemme i huset. Hvad mon jeg ellers kan erfare, at min kat gør ved hjælp af denne videoovervågning tænker du. Og det finder du snart ud af. For pludseligt tager den tallerken, kniv og gaffel frem og varmer den rest lasagne du har i køleskabet. Den sætter sig til retter og sætter tænderne i lasagnen. Pludseligt bliver du i tvivl om hvorvidt det er videoovervågning du har fået sat op eller om du er midt i en film. For dette kan da vist ikke lade sig gøre så vidt du ved. I hvert fald var det en meget anderledes adfærd du havde regnet med at se fra din kats vedkommende da du installerede dette videoovervågning.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *