Vinduer med lang levetid

Af | januar 4, 2017

Bor du omkring Vig, Holbæk og Odsherred – så er du heldig, for her har Vig Vinduer base. Vig Vinduer producerer vinduer der holder længe. Her har man styr på de forskellige træers levetid og ved lige præcis, hvilke træer der er bedst til de forskellige produktioner. Vinduerne bliver produceret i enten udsøgt fyr kernetræ eller Mahonie. Disse træsorter har nemlig en lang levetid og de er med til at sikre en bedre formstabilitet. Bor du ikke i nærheden af Vig, Holbæk og Odsherred – bare rolig, vi kører gerne længere for at hjælpe dig.

rude

Dit hjem dine vinduer

Ens hjem er det sted man gerne vil være fri og nyde ens udsigt. Men det kan være svært med små og grimme vinduer. Giv os dine ønske mål og lad vores erfarne snedker producere dine vinduer. Det kan også være du er tilfreds med dine vindue størrelse, men ønsker bare nogle nye – det også helt i orden, igen vil de erfarne snedker kunne producere vinduer i specialmål. Vinduerne vil blive produceret af træ med lang levetid – så du får mest ud af pengene.

Har du en større bygning, flere lejligheder du lejer ud og trænger dine lejligheder til nye vinduer? Intet er for småt eller for stort – giv vores erfarne og professionelle snedker og se hvor hurtigt de kan få produceret dine vinduer. De arbejder effektivt og professionelt – intet arbejde gøres halvt.

Vinduer er ikke bare vinduer – det er igennem vinduerne du ser på naturen og verden. Vinduernes kvalitet vil i sidste ende gavne dig. En god vindue holder kulden ude. At kulden holdes ude, vil påvirke din varmeregning positivt. En god vindue giver huset godt æstetisk look både indvendigt men også udvendigt. Det æstetisk gode look kan være med til at ejendommens værdi stiger i sidste ende. En god vindue skal også være lavet af langt og holdbart træ – så det kan holde længe og således skal du ikke ud og købe nye vinduer hvert år.

Vinduerne bliver produceret efter de gode gamle håndværkstraditioner, og alligevel lever de op til de moderne isoleringskrav. Isolering er vigtigt for både din varmeregning men også for naturen. Alle må gøre sit bidrag til at skåne miljøet.

Går du og drømmer om en udestue med vinduer og glas hele vejen? En udestue du kan bruge i efteråret og sommeren – eller hele året rundt? Det behøver ikke at forblive en drøm, dine drømme kan blive til virkelighed. Kontakt Vig Vinduer og se hvad de kan gøre for dig. Her bliver vinduerne produceret i bedste kvalitet med den længste levetid. Alt arbejde udføres professionelt at erfarne og veluddannede medarbejdere, der ved hvad de laver. Intet over lades til skæbnen og tilfældighederne. Alt regnes ud nøje og arbejdet udføres korrekt. Der er ikke plads til sjusk og fusk – alt skal være efter bogen.

Kontakt Vig Vinduer og se hvad de kan gøre for dig. Dine nye miljøvenlige vinduer, der er produceret af kvalitetstræ er kun få klik væk fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *