Skærm dig og din familie mod solen med god solafskærmning i vinduerne

Af | december 4, 2016

Indvendig solafskærmning i hjemmet monteres typisk i vinduerne. Både på værelser, i stue, køkken og badeværelse er det som oftest nødvendigt at have en god solafskærmning. Der findes et blandet udvalg af forskellige løsninger til solafskærmning i vinduer, så det handler blot om at vælge den solafskærmning, som passer bedst til dit eget hjem.

Har du en stue med et stort og bredt vindue, så er et lamelgardin en flot og passende løsning. Lamelgardiner kan sagtens strække sig over mange meter, og de fås i alle palettens farver. På den led kan de tilpasses til forskellige stilarter i danske stuer, så de passer perfekt ind i rummets nuværende look.

Med en velfungerende solafskærmning skal dig og din familie ikke længere døje med, at solens stråler kommer ind og irriterer jeres øjne, når I ser fjernsyn, læser avis, laver lektier eller andet.

Solafskærmning i soveværelsesvinduet

parasollerHar du et soveværelse, som solens stråler rammer om morgenen eller i løbet af formiddagen? Så har du sikkert prøvet at blive vækket af, at du får solen lige i øjnene. Dette kan være ret så irriterende, men kan nemt undgås med den rette solafskærmning.

Til solafskærmning i soveværelset kan rullegardin, plisségardin og persienner især anbefales. Disse kan let justeres, så de passer perfekt til lige præcis dit vindue, og med nogle gardinmodeller kan du endda få dem med en automatisk funktion, så de selv ruller op og ned. På den led kan du, når du er vågnet, rulle op for dine gardiner fra sengen af og nyde udsigten fra soveværelsets vindue.

I nogle tilfælde passer det ikke rigtigt ind i soveværelset med indendørs solafskærmning, og hvis det er tilfældet kan solafskærmningen også monteres udendørs. Til private boliger kan især solscreens anbefales, da de giver en formidabel beskyttelse mod solen, så du kan sove uden at blive afbrudt af solens fremkommen.

Simple løsninger til børneværelser

Børn nyder naturligvis også godt af at have en god solafskærmning. Til børneværelset er det vigtigt at vinduernes solafskærmning er let at betjene, så børnene selv kan justere. Derfor er rullegardiner en fin løsning, da de, hvis de er lavet i god kvalitet, sagtens kan holde solens stråler ude.

Det vil drengen, der bliver irriteret over, at solen rammer fjernsynet, når han spiller PlayStation i hvert fald blive glad for, og pigen, som får solen i øjnene, når hun sidder og tegner, vil uden tvivl også nyde at kunne hygge sig uden at skulle knibe øjnene sammen.

Mangler der solafskærmning i dit hjem, så vælg en god og professionel leverandør. Kvaliteten skal være helt i top med et stort fokus på de rigtige tekstiler for at opnå det bedste resultat. For man gider selvfølgelig ikke købe gardiner eller persienner i dårlig kvalitet, som så ikke kan holde solen ude. Derfor kan vi varmt anbefale, at du vægter kvaliteten af solafskærmningen højt, da du nemt kan komme til at fortryde det, hvis du valgte at spare penge på dette område.

Køb solafskærmninger i høj kvalitet på hos danske Fischer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *